مربا یا لیچار یا رچل یا ریچل  از پختن میوه با شکر به دست می‌آید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری می‌شود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی می‌ماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم می‌توان به عنوان افزودنی استفاده کرد

 


آشپزباشی عسل ,هم ,می‌توان ,مصنوعی ,طبیعی ,می‌ماند ,مصنوعی و ,یا مصنوعی ,و عسل ,عسل هم ,هم می‌توانمنبع

طرز تهیه 8 مدل مربای خانگی خوشمزه

طرز تهیه آش شله قلمکار و کوکو سیب زمینی

طرز تهیه شیرینی مجلسی

طرز تهیه شیرینی میکادو به همراه دستور دو مدل پای خوشمزه

دستور پخت مرصع پلوی مجلسی به همراه آموزش درست کردن دوغ و نان خانگی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مرکز فروش ناودانی ارومیه نیوز دانلود برنامه مروا کامپیوتر آکادمی کتاب نمایندگی فروش خمیرگیر چرمهین من خرید انواع قطعات لودر ..::ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﻳﻦ ﻛﻠﻮﺏ ﺗﻔﺮﻳﺤﻲ ﺍﻳﺮﺍﻥ::.. نام شیک